Ekmeklik Buğday Unu
Her çeşit ekmek yapımında kullanılır.
Yüksek su kaldırma oranı sayesinde daha fazla ürün elde edilir.
Zamana ve yoğrulmaya karşı toleranslıdır.
Uzun süreli fermantasyon şartlarına dayanıklıdır
Hamurda yüksek stabilite ve homojen olgunlaşma ile en iyi verim alınır.
İnce kabuk yapısı ve düzgün bıçak açma özelliği ile ürün kalitesini artırır.
Rengi, lezzeti ve dolgunluğu ile mükemmel ekmek üretimi sağlanır.
Ekmek uygun koşullarda tazelik ve yumuşaklığını uzun süre korur.
Kendine has doğal tat ve aromalı ekmek elde edilir.
Fırınlarda her türlü ekmek çeşidi ve kara fırın ekmeği üretimi için uygundur.
DEĞERLER
Protein | Min % 10,5 |
Kül | Min % 0,70-0,80 |
Nem | Min % 14,5 |
Yaş Glüten | Min % 28,0 |
Su Kaldırma | Min % 58,0 |
Stabilite | Min 6 dk |
Elastikiyet | Min 120 mm |
Max. Direnç | Min 900 BU |
Ambalaj Şekli | 50 kg |