Özel Amaçlı Baklavalık Un
Her çeşit baklava ve böreklikte kullanılır.
Yüksek su kaldırma özelliğine sahiptir.
Kolay açılım sağlar ve yırtılmaz . İşleme esnasında kuruma yapmaz.
Ürün kenar yapmaz. Yufka açıldıktan sonra suya dayanabilir.
Böreklerde ideal renk elde edilir. Üründe homojen pişme sağlar.
Yufkaların üst üste konulduğu durumlarda yapışma olmaz.
Yağ ve şerbetin kolay emilimini sağlar.
Ürünün istenilen çıtırlıkta sağlar.
DEĞERLER
Protein | Min % 13,5 |
Kül | Max % 0,55 |
Nem | Max % 14,5 |
Yaş Glüten | Min % 35,0 |
Su Kaldırma | Min % 62,0 |
Stabilite | Min 10 dk |
Enerji BU | Min 140 cm m2 |
Ambalaj Şekli | 25-50 kg |