Özel Amaçlı Buğday Unu
Her çeşit simit, pide, tandır ve köy ekmeği yapımında kullanılır.
Genel kullanıma uygundur.
Gevrek tarz simit ve ev ekmeği yapımında kullanılır.
En iyi su kaldırma oranına sahiptir.
Hamur kuvvetli ve kolay işlenebilir bir yapıdadır.
İyi renk almış ve hacimli simitler üretilebilir.
Ekmekte ürün düzgün homojen gözenek yapısına sahiptir.
İyi kabarma ile hacimli ürünler elde edilir.
Lastikleme yapmaz, istenilen tat ve standartta ürün elde edilmesini sağlar.
DEĞERLER
Protein | Min % 10,5 |
Kül | Max % 0,65 |
Nem | Max % 14,5 |
Yaş Glüten | Min % 28,0 |
Su Kaldırma | Min % 57,0 |
Stabilite | Min 5 dk. |
Elastikiyet | Min 170 mm |
Max Direnç | Min 500 BU |
Ambalaj Şekli | 25-50kg |