Özel Amaçlı Başak Kepekli Un
Her çeşit tandır ve köy ekmeği yapımında kullanılır.
Genel kullanıma uygundur.
Ev ekmeği ve yufka ekmek yapımında kullanılır.
İçeriğindeki yüksek kepek miktarından dolayı sağlıklı, sindirimi kolay ve gevrek ekmekler elde edilmesini sağlar.
En iyi su kaldırma oranına sahiptir.
Hamur kuvvetli ve kolay işlenebilir bir yapıdadır.
Ekmekte ürün düzgün homojen gözenek yapısına sahiptir.
İyi kabarma ile hacimli ürünler elde edilir.
Lastikleme yapmaz, istenilen tat ve standartta ürün elde edilmesini sağlar.
DEĞERLER
Protein | Min % 10,5 |
Kül | Max % 0,65 |
Nem | Max % 14,5 |
Yaş Glüten | Min % 27,0 |
Su Kaldırma | Min % 60,0 |
Stabilite | Min 5 dk |
Elastikiyet | Min 150 mm |
Max Direnç | Min 550 BU |
Ambalaj Şekli | 25-50 kg |