Özel Ekmeklik Un
Özellikle kara fırın ve Trabzon ekmeği üretimi için özel olarak hazırlanmıştır.
Ekmek yapımında kullanılır.
Gözenek yapısı homojen ve ince kabuk sağlar
Yüksek su kaldırma sayesinde en fazla ürün elde edilir.
Kabukta yırtılma ve çatlama olmaz.
Hamur kuvvetli fakat kolay işlenebilir yapıdadır.
Trabzon ekmeğine has renk görüntü ve büyük hacimli ekmek elde edilir.
Ürün uygun şartlarda tazeliğini uzun süre korur.
DEĞERLER
Protein | Min % 11,5 |
Kül | Max % 0,65 |
Nem | Max % 14,5 |
Yaş Glüten | Min % 30,0 |
Su Kaldırma | Min % 60,5 |
Stabilite | Min 8 dk |
Elastikiyet | Min 160 mm |
Max Direnç | Min 540 BU |
Ambalaj Şekli | 50 kg |